• EON LIGHT TV

  9,90 KM
  mjesec

  nakon 6 mjeseci 24,50 KM/mjesec

  • TV

   • Video klub - preko 1.000 naslova (Nova S, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, AMC, Epic Drama, Minimax)
   • TV unazad do 7 dana
 • EON PREMIUM TV

  9,90 KM
  mjesec

  nakon 6 mjeseci 45,50 KM/mjesec

  • TV

   EON Smart Box besplatno na korištenje i 50% popusta na priključnu taksu uz ugovornu obavezu
   • 253 TV kanala (66 HD) Lista kanala >
   • Cinestar Premiere HD
   • HBO Premium
   • PINK paket
   • Video klub - preko 16.000 naslova (Nova S, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, AMC, Epic Drama, Minimax, Pickbox NOW, NG+, My Baby TV, CineStar Premiere Plus, Hopster, Zauder, HBO OD )
   • TV unazad do 7 dana

Preporučene minimalne brzine interneta za kvalitetno korištenje servisa: 2Mbps za SD i 5Mbps za HD rezoluciju. Za postizanje optimalnih performansi i praćenje servisa sa najboljim kvalitetom slike, preporučena brzina protoka je od 5Mbps za SD, odnosno 10Mbps za HD rezoluciju.

Ponuda Arena Sport kanala važi uz EON TV uslugu, kao i putem EON aplikacije, isključivo u Telemach mreži.

Dodatni TV paketi

HBO premium paket

Najbogatiji filmski paket: HBO HD, HBO 2 HD, HBO 3 HD, Cinemax HD, Cinemax 2 HD, HBO OD i HBO GO. HBO Premium paket je uključen u ponudu EON PREMIUM paketa.

+ Od 12 ,00 KM /mjesec

HBO paket

Vrhunska ponuda HBO filmova i serija za prave ljubitelje filmskog TV programa. Gledajte svjetske hitove, odmah nakon premijere, bez reklama. Paket uključuje HBO HD, HBO 2 HD i HBO 3 HD

+ Od 8 ,00 KM /mjesec

CineStar TV Premiere paket + Cinestar Premiere Plus

Paket filmova koji sadrži CineStar TV PREMIERE 1 i CineStar TV PREMIERE 2 u HD rezoluciji. Paket uključuje i pristup video sadržajima Cinestar Premiere Plus u Video klubu. Filmovi različitih žanrova za sve ukuse i želje.

+ Od 8 ,00 KM /mjesec

Cinemax paket

Za ljubitelje autorskih, angažovanih, niskobudžetnih, nagrađivanih filmova i filmskih klasika. Paket uključuje CINEMAX HD i CINEMAX 2 HD. Uživajte u filmovima, bez reklama.

+ Od 4 ,00 KM /mjesec

PINK paket

Uz Pink paket uživajte u popularnim domaćim i stranim filmovima, regionalnom muzičkom sadržaju i nastupima najvećih zvijezda na Balkanu, kao i u reality programima.

+ Od 5 ,00 KM /mjesec

Dodatni katalozi u Video klubu

Pickbox NOW

Više od 3.000 sati premijera, hit- serija, filmskih klasika i najveća kolekcija Diznijevih animiranih filmova koje možete neograničeno da gledate u HD rezoluciji.

+ Od 8 ,80 KM /mjesec

National Geographic +

Dokumentarni filmovi i serije iz produkcije National Geographic. Sadržaj NG+ je uključen u EON Full TV, EON Full Duo, EON Full, EON Premium TV, EON Premium Duo i EON Premium pakete.

+ Od 4 ,90 KM /mjesec

Hopster

Sinhronizirani sadržaj za najmlađe od 2 do 6 godina. Crtići kao što su Teletabisi, Pingu, Čudovišna ekipa matematičara i mnogi drugi su uključeni u EON Full TV, EON Full Duo, EON Full, EON Premium TV, EON Premium Duo i EON Premium paket.

+ Od 9 ,90 KM /mjesec

My Baby TV

Personalizirani sadržaj za najmlađe od 1 do 4 godine. Sadržaj MY Baby TV je uključen za sve pretplatnike EON Full TV, EON Full Duo, EON Full, EON Premium TV, EON Premium Duo i EON Premium paket.

+ Od 2 ,50 KM /mjesec

Zauder

Filmovi za odrasle. Više od 200 filmova za odrasle različitih žanrova. Sadržaj Zauder je uključen u EON Premium TV, EON Premium Duo i EON Premium paket.

+ Od 8 ,90 KM /mjesec