Centralna informativna emisija televizije N1 obuhvata glavne događaje dana, reportaže sa lica mjesta, analize iz svih uglova i sa svih strana, komentare i goste u studiju.

Ljubitelji engleskog fudbala svoje ljubimce mogu da prate na Sport klubu, u najatraktivnijem fudbalskom prvenstvu na planeti.

Od ponedjeljka do petka od 8h do 11h, vikendom od 9h do 11h, jutarnji program N1 televizije donosi najvažnije priče i razgovore sa najaktuelnijim gostima iz čitavog regiona.

Nedjeljom od 10h očekuje vaz zabava za cijelu porodicu uz Leu Kiš i njene goste, uz mnogo dobre muzike i sjajnu atmosferu.

Real ili Barsa? Ili možda neko treći? Na Sport klubu ne propustite najzanimljivije utakmice u borbi za naslov prvaka španske La Lige.

Vrhunski šoumen i voditelj ni u novoj sezoni nikoga ne štedi i ne ostavlja ravnodušnim. Svake subote od 21h, na jedinstven i zabavan način Zoran Kesić daje kritički osvrt na lica i događaje iz prethodne nedelje.

Hard talk intervju Amira Zukića sa najznačanijim političkim i javnim ličnostima.

Kako i zašto nam se nešto dešava? Svakoga dana od 18:30h odgovore ćete pronaći u informativnoj emisiji Dnevnik Newsmax Adria. Obrađuje dnevne aktuelnosti koje su od značaja za život građana.

Novu sezonu Zvezda Granda gledajte subotom od 20h., očekuju vas brojna iznenađenja, u kojima i pored kandidata učestvuje i žiri.